Charlotte

charlotte@primafysik.se 0720165959

Jag är utbildad legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och idrottslärare. Specialist i Idrottsmedicin samt har en Master i Idrottsvetenskap. Jag har arbetat som fysioterapeut/sjukgymnast sedan 1991 främst med idrotts- och motionsskador hos både barn och vuxna, både opererade och icke opererade skador och har nära anknytning till olika idrotter.

Min idrottsliga bakgrund har varit som gymnast och förbundskapten för kvinnliga gymnaster. Deltagit i medicinska kommittén i Svenska gymnastikförbundet och varit behjälplig som sjukgymnast för gymnaster som tränar på landslagsnivå i Stockholm. Exempel på andra föreningar som jag hjälper är: Boo FF som jag hjälpt under flera år med spelare från barngrupper till A-lag, likaså Hellas Tennis och Svenska Seglarförbundet. Utbildar även i Knäkontroll via Svenska fotbollsförundet.

Jag har ett nära samarbete med Capio Artro Clinic, Sports Medicine Aleris Sabbatsberg, Södersjukhuset och flera privatpraktiserande ortopeder samt ett stort kontaktnät av andra vårdgivare. Patienter som opereras på olika kliniker men bor eller arbetar i Nacka gör ofta sin rehabilitering hos oss.
Jag arbetar med traditionell fysioterapi/sjukgymnastik så som t ex rehabiliteringsträning, funktionsanalys, manuell mobilisering, NMES (elbehandling) TENS, akupunktur. Kan även erbjuda screening inom olika idrotter vid behov.

Charlotte Wedenberg
Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast
Msc Idrottsvetenskap
Specialist Idrottsmedicin
Idrotts- och motionsskador
Barn och ungdomar
Akupunktur
0720-165959

Kontakta Charlotte

E-Post